Internet Marketing


Imati internet prezentaciju je odlično ali ne i dovoljno za uspešan internet nastup. Neophodno je da Vašu prezentaciju vidi što veći broj potencijalnih korisnika Vaših usluga. Tu Vam može pomoći internet marketing.

Strategija internet marketinga


Analizom Vašeg biznisa u saradnji sa Vama predlažemo Vam načine online marketinga (da li će to biti baneri na nekim portalima koji se tiču Vaše ciljne grupe, tekstovi objavljeni na nekim blogovima, socijalne mreže, podešavanja email naloga u funkciji online marketinga i sl).

Sve vreme vršimo praćenje poseta i prilagođavamo internet marketing da bi ste dobili što bolje rezultate i što veću pesećenost web prezentacije.

Facebook oglašavanje


Facebook je jedna od najposećenija društvema mreža, ali i odlično mesto da promovišete svoje proizvode, usluge.

Koje su prednosti Facebook oglašavanja?

Pored velikog broja korisnika Facebook-a u Srbiji prednost ove mreže je mogućnost da tačno odredite Vašu ciljnu grupu kojoj želite da ponudite nešto.

Kod Facebook oglašavanja Vi praktično možete toliko usko da odredite ko će videti Vaš oglas da je to nemoguće postići na bilo koji drugi način.

Na primer Imate frizerski salon za dame u svom gradu. Putem facebook oglasa imate mogućnost da plasirate svoju reklamu osobama koje žive u gradu, gde je Vaš frizerski salon, samo damama ...

Google oglašavanje


Google sa svojim AdWords sistemom oglašavanja nudi širok spektar oglašavanja i plasiraja Vašeg oglasa

Google AdWords oglasi se pojavljuju na velikom broju web prezentacija.

Takođe ovi oglasi se pojavljuju i u Google pretrazi tako da svi koji preko Google pretrage unesu ključne reči za Vaš proizvod uz pomoć ovog oglašavanja mogu da vide Vašu reklamu.


Pitajte nas?

Ne razumete sve te reči, zbunjuju Vas?

Nije potrebno da budete internet stručnjak, zato smo mi tu.

Kontaktirajte nas